زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 20 برش کیک:
کره: نصف پیمانه
شکر: 2 پیمانه
تخممرغ: 4 عدد، همزده
آرد: نصف پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
پوست رنده شده یک پرتقال یا یک قاشق چایخوری وانیل
نمک: نصف قاشق چایخوری
گردو: نصف پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• در ظرفی که قرار است کیک در آن پخته شود، کاغذ مخصوص پخت کیک را قرار دهید.
• شکر، آرد، پودر کاکائو، نمک و گردوها را درون کاسهای با هم خوب مخلوط کنید.
• کره آب شده، تخممرغ همزده، و پوست پرتقال را به مواد درون کاسه اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• مایه آماده شده را درون ظرف مخصوص کیک بریزید.
• ظرف را به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید، حرارت دهید.
• وقتی کیک آماده شد، آن را از ظرف بیرون آورده و قبل از این که آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، کمی صبر کرده تا مقداری خنک شود.